ITWatch

TV2 i nyt partnerskab med Stofa og Boxer

En ny aftale mellem TV2 og distributørerne Boxer og Stofa betyder, at streamingtjenesten TV2 Play fremover kan pakkes ind i en klassisk tv-pakke.

Boxer, Stofa og TV2 har indgået et nyt partnerskab, der skal bringe sidstnævntes streamingtjeneste, TV2 Play, ud til flere danskere.

Det skriver Børsen.

Det sker ved at integrere streamingtjenesten i den klassiske tv-pakke, og det skal give op mod 300.000 danskere adgang til TV2 Play.

Videre fremgår det, at samarbejdet er det første af sin slags, og ifølge salgsdirektør i TV2, Stig Møller Christensen, er det et tegn på, at nye og gamle medievaner arbejder sammen.

"Streaming er modnet mere som kategori, og den gamle og nye værdikæde smelter nu mere sammen. For forbrugeren er det indholdet, der tæller – uanset om det kommer gennem kabel, antenne eller internet," siger han til Børsen.

Prognose: Streamingtjenester runder omsætning på over 2,5 milliarder om få år

TV 2-chef tager faldende reklameomsætning med ro 

Mere fra ITWatch

IDC: Opkøbsbølge efterlader hele it-branchen et nyt sted

Der bliver dagligt købt it-selskaber i en af de mest voldsomme opkøbsbølger i mange år, og det er udtryk for en kraftig forandring af it-branchen, som er i gang netop nu, mener analytiker. Han ser Visma og EG som eksempler på selskaber, der tegner den fremtidige udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs