ITWatch

Tillidsmand venter besværlig opsplitning af TDC

Efter et møde med adm. direktør Pernille Erenbjerg ser tillidsmand Lars Jørgensen frem til arbejdet med at få splittet TDC op. Men det kommer til at tage år, vurderer han: "Ham, der skal skille vores it-system ad, kommer på arbejde."

Foto: Ritzau Scanpix/Torkil Adsersen

Selv om TDC står overfor store forandringer efter en i forvejen tumultarisk periode, er det en fortrøstningsfuld fællestillidsmand, ITWatch fanger over telefonen.

Lars Jørgensen, formand for Landsklubben, der organiserer Dansk Metal-medlemmer i TDC, har dagen inden været til statusmøde med adm. direktør Pernille Erenbjerg og glæder sig over, at hun har stillet i udsigt, at medarbejderne vil blive inddraget i det møjsommelige arbejde med at gennemføre ejernes planer om at splitte TDC op i to selskaber.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs