ITWatch

Tillidsmand venter besværlig opsplitning af TDC

Efter et møde med adm. direktør Pernille Erenbjerg ser tillidsmand Lars Jørgensen frem til arbejdet med at få splittet TDC op. Men det kommer til at tage år, vurderer han: "Ham, der skal skille vores it-system ad, kommer på arbejde."

Foto: Ritzau Scanpix/Torkil Adsersen

Selv om TDC står overfor store forandringer efter en i forvejen tumultarisk periode, er det en fortrøstningsfuld fællestillidsmand, ITWatch fanger over telefonen.

Lars Jørgensen, formand for Landsklubben, der organiserer Dansk Metal-medlemmer i TDC, har dagen inden været til statusmøde med adm. direktør Pernille Erenbjerg og glæder sig over, at hun har stillet i udsigt, at medarbejderne vil blive inddraget i det møjsommelige arbejde med at gennemføre ejernes planer om at splitte TDC op i to selskaber.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Årets TechBBQ havde rekordmange kvinder på scenen

Antallet af kvindelige talere ved dette års TechBBQ satte rekord. Det giver flere perspektiver på startups og rollemodeller at spejle sig, når flere forskelligartede stemmer bliver hørt, lyder det fra kommunikationschefen bag techkonferencen.

Vækstfondens topchef stopper

Vækstfondens adm. direktør Rolf Kjærgaard har meddelt, at han ønsker at fratræde sin stilling. Det sker i forbindelse med, at Vækstfonden fra nytår bliver en del af den nye Danmarks Eksport- og Investeringsfond. Han har sidste arbejdsdag 10. oktober.

Amerikanske Armis vil være kundernes førstevalg herhjemme

Danske Lars Hermind står i spidsen for amerikanske Armis’ indtog i Nordeuropa. Han forventer at lande en tocifret millionomsætning i 2022, og ambitionerne lyder på en fordobling næste år, hvor medarbejderskaren også skal vokse betragteligt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs