ITWatch

Comcast dropper budkrig med Disney - vil have Sky i stedet

Beslutningen giver fri adgang til, at Walt Disney kan overtage Fox.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/DOUGLAS C. PIZAC

Comcast har droppet kampen om at overtage 21st Century Fox og overgiver sig dermed i kampen mod Walt Disney. Comcast vil nu rette sit fokus mod den britiske tv-kæmpe Sky.

Det skriver Bloomberg News.

Beslutningen giver fri adgang til, at Walt Disney kan overtage Fox med selskabets bud på 71,3 mia. dollar. Buddet indeholder også, at Disney overtager 39 pct. af aktierne i Sky.

Comcast har budt omkring 25 mia. dollar for den britiske tv-kæmpe inklusive de aktier, som Fox ejer. Det er dog stadig uklart, om Disney er klar på at deltage i det.

Comcast har inden, at de droppede buddet, fået presset prisen på Fox op, da selskabet lå i budkrig med Disney, der tidligere fik accepteret sit 71,3 mia. dollar bud af de amerikanske konkurrencemyndigheder.

Investorerne ser ud til at glæde sig over nyheden, da Comcast-aktien stiger 3,4 pct. efter kort tids handel i USA, mens Disney-aktien stiger 0,6 pct. Fox-aktien bakker dog 1,7 pct. efter kort tids handel.

/ritzau/FINANS

Comcast-bud på Sky godtages af Storbritannien

Comcast leverer marginalt bedre end ventet 

Mere fra ITWatch

Cyberkriminelle søger i stigende grad mod Norden

En ny sikkerhedsrapport viser, at velhavende nordiske virksomheder i stigende grad er udsat for digital afpresning. På blot et år er antallet af angreb i Norden steget med hele 138 pct, mens EU som helhed har oplevet en stigning på 18 procent.

Sådan ser fremtidens jobtitler ud anno 2029

Hvordan ser arbejdsmarkedet ud i 2029? Det har det globale it-konsulenthus Cognizants fremtidsafdeling undersøgt. Resultatet er en række interessante jobtitler og et bud på fremtidens kompetencer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs