ITWatch

Mobilselskaber bedrer image - her er top og bund

Mobilselskaberne oplever svag bedring i deres image. Det viser en analyse fra Loyalty Group, som Finans omtaler. Samme selskab er i top og bund.

Foto: /ritzau/Janus Engel

Der er en bedring af mobilselskabernes image blandt kunderne. Det viser en analyse fra Loyalty Group, som Finans omtaler.

Samtlige selskaber oplever en svag bedring i deres image set over årene 2016 til i år.

Og det er bemærkelsesværdigt, at det samme selskab indtager både topplaceringen og bunden.

Således ligger Call Me i toppen og scorer 78 ud af 100 på en kundetilfredshedsskala. Call Me er ejet af Telia, der er et svensk teleselskab, og Telia indtager i samme måling den absolutte bundplacering med 58 på samme skala.

Men Telia går faktisk kraftigt frem i samme måling, nemlig fra 49 i 2016.

"Mobilselskaberne har arbejdet hårdt for at forbedre den digitale selvbetjening, hvilket gør servicen nemmere og mere gnidningsfri for kunderne. Men vi ser også, at mobilprodukterne bliver mere standardiserede og priserne mere ens. Derfor er forskellen mellem mobilselskabernes kundetilfredshed blevet mindre end før i tiden," siger Lars Jepsen, researchchef hos Loyalty Group.

Målingen er gennemført mens priskrigen inden for mobilbranchen er gået fra varm, med opbygningen af Plenti i 2016, til en afdæmpning af samme priskrig efter samme Plenti blev købt af TDC i 2017.

Telia henter ny erhvervsdirektør i Microsoft 

To mænd frifindes i sag om import og salg af kopitelefoner 

 

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs