ITWatch

Ny TDC-formand: "Vant til at forsøge at stabilisere og holde skuden flydende"

Den nye formand for TDC, Bert Nordberg, har efter eget udsagn haft en grundig dialog med ejerkredsen, inden han takkede ja til jobbet. Selskabet har været inde i en gyngende periode med ejer- og formandsskifte, men fra nu af kigger man fremad, lyder det.

Bent Nordberg på Vestas' generalforsamling i 2012.

Med indsættelsen af svenske Bert Nordberg som ny formand for telekoncernen TDC har selskabet sikret sig garvede kræfter for bordenden. Nordberg har nydt stor succes i rollen som formand for vindmølleproducenten Vestas, og han har gennem dialog med TDC's nye ejere sikret sig, at ejerkredsen holder en fast linje, før han sagde ja til jobbet.

Det skriver Berlingske Business.

I første omgang handler det dog om at udstråle stabilitet og kontinuitet som formand for den danske teleudbyder.

"I de meget positive diskussioner har vi været vældigt konkrete. TDC har været inde i en periode, hvor man bytter formand og får nye ejere. Det bliver lidt rocky (gyngende, red.), men jeg er vant til at forsøge at stabilisere og holde skuden flydende, så jeg skal nok komme ind og få skabt ro," fortæller Bert Nordberg til Berlingske Business.

Svenskeren har siden 2012 siddet som formand i Vestas og overtager pr. 1. august altså selvsamme rolle i TDC. Den første opgave i forhold til markedet bliver ifølge Bert Nordberg at starte en dialog med de andre teleselskaber, som opererer i Danmark, og som kunne tænkes at blive berørt af TDC's kommende infrastrukturplaner på fiberområdet.

Manden bag genrejsning af Vestas som TDC-formand 

TDC-ejer giver ny bestyrelsesformand lang snor 

Ny TDC-formand: Vi har ikke andet valg end at lave tunge investeringer nu 

Ny TDC-formand får travlt med at få en ledelse på plads 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs