ITWatch

Telias ansvarlige for Danmark forlader selskabet

Svenske Telia skifter ud i ledelsen, som berører den ansvarlige for Telias blandt andet danske aktiviteter, skriver Berlingske.

Foto: PR/Telia

Den ansvarlige for Telias aktiviteter i Danmark, Estland og Litauen skiftes ud.

Det skriver Berlingske.

Henriette Wendt forlader posten efter hun kom til Telia i 2014, hvor hun trådte ind som direktør for strategi og opkøb.

Hun forlader jobbet 1 juni, men forbliver i Telia en tid, skriver avisen.

Hun erstattes af Emil Nilsson. Avisen beskriver, at hun skal tage sig af "nøgleprojekter" en tid endnu.

"Henriette har gjort et godt arbejde for Telia. I de seneste halvandet år har hun som chef for Litauen, Estland og Danmark sikret, at vores Telia-mærker i Litauen og Estland er på rette vej til at blive integrerede, konvergerede markedsledere," lyder det fra Telias topchef Johan Dennelind i en meddelelse, som avisen refererer.

Mere fra ITWatch

Stifter sælger livsværk til One.com

Stifter af Simplesite, Morten Elk, har sammen med den øvrige ejerkreds solgt virksomheden, som han har opbygget gennem 20 år. Køber er det kapitalfondsejede svenske One.com.

Professorer opfordrer Nets til at sælge MitID-forretning til danske købere

Nets bør sælge NemID og MitID til danske operatører, fordi der er tale om kritisk infrastruktur, lyder det fra to professorer, efter at området for digitale signaturer har fået et til-salg-skilt på hos betalingsselskabet. Digitaliseringsstyrelsen understreger, at en mulig køber skal have geografisk placering i Danmark.

IDC: Krisen udløser et skifte i it-branchen

Fremtiden byder på stort fokus på at reducere omkostninger fremfor at frembringe innovative løsninger til danske virksomheder. Det spår IDC Nordic i et it-marked, der i stigende grad rammes af høje renter og høje energipriser. De it-selskaber, der har glemt at omstille sig, bliver ramt, lyder det.

Læs også

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs