ITWatch

Fynboer får adgang til 11 gange hurtigere internet

Mange tusinde hustande på Fyn vil få hurtigere bredbånd, når Yousee er færdig med en opgradering, hvor flere får adgang til hastigheder på op til 1000 megabit.

Foto: ritzau/Thomas Borberg

Der er hurtigere internet på vej til mange hustande på Fyn, hvor teleselskabet Yousee er igang med en opgradering af bredbåndsnettet. Kunder i det fynske område kan få hastigheder op til 1 gigabit – eller 1000 megabit.

Det regionale medie TV 2 Fyn skriver, at mange hustande med opgraderingen og udsigten til 1000 megabit vil få 11 gange hurtigere internet.

"Når vi nu er færdige, vil omkring 20.000 husstande på Fyn være blandt de første i Europa til at få adgang til den nyeste bredbåndsteknologi på markedet," siger tv- og bredbåndsdirektør i Yousee, Jacob Mortensen, til TV 2 Fyn.

Det lokale medie skriver, at Yousee forventer det fynske bredbåndsnet opgraderet i løbet af de kommende uger, hvorefter kunderne kan stige fra en gennemsnitlig hastighed på 90 megabit til op til 1000 megabit.

Er der hold i TDC-købernes løfte til danskerne om turbo på bredbåndet?

Danskerne siger nej tak til at betale mere for hurtigt internet

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs