ITWatch

TDC-direktør om SE's fibernet: Åbne net skaber konkurrencen

Når SE åbner sit fibernet, vil det være med til at gavne konkurrencen på bredbåndsmarkedet, mener TDC's koncerndirektør Jens Aaløse. Han kaster sig dermed ind i debatten om, hvorvidt SE og TDC har monopoler på bredbåndsmarkedet.

Jens Aaløse er koncerndirektør for stakeholder relations og group chief people officer i TDC Group. | Foto: PR/TDC/Teis Bruno

Debatten om monopoler på bredbåndskablerne i Danmark har fået nyt liv efter det nye teleudspil fra regeringen i mandags.

Mandag gav SE-direktør Niels Duedahl sit besyv på udspillet, hvor han også kommenterede på udspillets advarsel mod regionale monopoler. En vending, som fik Niels Duedahl til at pege på et TDC-monopol i København.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Vækstfondens topchef stopper

Vækstfondens adm. direktør Rolf Kjærgaard har meddelt, at han ønsker at fratræde sin stilling. Det sker i forbindelse med, at Vækstfonden fra nytår bliver en del af den nye Danmarks Eksport- og Investeringsfond. Han har sidste arbejdsdag 10. oktober.

Amerikanske Armis vil være kundernes førstevalg herhjemme

Danske Lars Hermind står i spidsen for amerikanske Armis’ indtog i Nordeuropa. Han forventer at lande en tocifret millionomsætning i 2022, og ambitionerne lyder på en fordobling næste år, hvor medarbejderskaren også skal vokse betragteligt.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs