ITWatch

TDC-direktør om SE's fibernet: Åbne net skaber konkurrencen

Når SE åbner sit fibernet, vil det være med til at gavne konkurrencen på bredbåndsmarkedet, mener TDC's koncerndirektør Jens Aaløse. Han kaster sig dermed ind i debatten om, hvorvidt SE og TDC har monopoler på bredbåndsmarkedet.

Jens Aaløse er koncerndirektør for stakeholder relations og group chief people officer i TDC Group. | Foto: PR/TDC/Teis Bruno

Debatten om monopoler på bredbåndskablerne i Danmark har fået nyt liv efter det nye teleudspil fra regeringen i mandags.

Mandag gav SE-direktør Niels Duedahl sit besyv på udspillet, hvor han også kommenterede på udspillets advarsel mod regionale monopoler. En vending, som fik Niels Duedahl til at pege på et TDC-monopol i København.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: 80/20-splittet er på vej ud og det betyder mere budget til innovation

Innovation har fået en helt ny betydning efter corona, og virksomheder er nødt til at prioritere innovation, hvis de vil overleve. En positiv tendens er dog, at den traditionelle 80/20-opdeling af it-budgettet er på vej ud i mange virksomheder og erstattes af en 60/40-opdeling, hvor en større del vil gå til innovation, skriver Lars-Bo Klausen fra Vmware i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs