ITWatch

1,85 millioner TDC-kunder kan igen lave opkald

Efter nedbrud mandag kan mobilkunder hos teleselskabet TDC igen foretage opkald.

Alle TDC's mobilkunder kan igen foretage opkald efter selskabets mobilnetværk mandag brød sammen. Kunder med IP-telefoni oplever dog stadig problemer.

Det oplyser TDC mandag aften i en pressemeddelelse.

Nedbruddet startede mandag morgen, hvor først 450.000 kunder blev påvirket. Herefter bredte fejlen sig til i alt 1,85 millioner kunder.

De berørte kunder var enten på mobilnet eller benyttede IP-telefoni, der er fastnettelefoni over en bredbåndslinje. Klokken 17 kunne de kunder, der bruger mobilnetværk, igen foretage opkald.

TDC oplyser til Ritzau, at selskabet mandag aften klokken 19 ikke er klar over, hvordan fejlen er opstået.

Der er endnu intet, der tyder på, at der ligger en menneskelig handling bag nedbruddet, oplyser selskabets presseafdeling.

"Vi kan kun beklage over for de mange kunder, som har været berørt i løbet af dagen," siger koncerndirektør Michael Moyell Juul i en pressemeddelelse.

"Lige siden fejlen opstod, har vi arbejdet på højtryk for at løse fejlen, og vi har fortsat ekstra mandskab på for at sikre, at driften er stabil."

Selv om der bliver arbejdet på det, står det ikke klart, hvornår IP-telefonien igen er i drift.

1,85 millioner kunder kan være ramt af TDC-nedbrud

TDC-fejl volder bøvl for kunderne 

Mere fra ITWatch

Cyberkriminelle søger i stigende grad mod Norden

En ny sikkerhedsrapport viser, at velhavende nordiske virksomheder i stigende grad er udsat for digital afpresning. På blot et år er antallet af angreb i Norden steget med hele 138 pct, mens EU som helhed har oplevet en stigning på 18 procent.

Sådan ser fremtidens jobtitler ud anno 2029

Hvordan ser arbejdsmarkedet ud i 2029? Det har det globale it-konsulenthus Cognizants fremtidsafdeling undersøgt. Resultatet er en række interessante jobtitler og et bud på fremtidens kompetencer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs