ITWatch

3 i søgelyset for ekstraregning til Blackberry-kunder i Sverige

Teleselskabet 3 skal forklare, hvorfor det opkræver en ekstraregning for datatrafik hos Blackberry-kunder i Sverige. Praksissen kan være brud på netneutraliteten, mener svensk styrelse.

Foto: Jan Bjarke Mindegaard

Abonnenter hos mobilselskabet 3 med en Blackberry-telefon betaler et ekstra gebyr for deres dataforbrug i Sverige, og den praksis er kommet i søgelyset hos den svenske post- og telestyrelse. Det skriver Computerworld med henvisning til det svenske medie Computersweden.

Styrelsen peger på, at ekstraregningen kan være et brud på netneutraliteten, der sikrer forbrugere lige ret til adgang til internettet.

"Vi har bedt om en aftalegennemgang for at få en forklaring på det her, og hvordan 3 mener, at det stemmer overens med EU-reglerne," siger Emma Närvä til ComputerSweden ifølge Computerworld.

Senest 19. februar skal 3 give en forklaring til post- og telestyrelsen i Sverige.

Konkurrenten 3 er klar som kunde i pensionsselskabernes TDC 

Telia-direktør efter at have vendt TDC ryggen: "Der er bedre alternativer for vores ejere" 

Mere fra ITWatch

Cyberkriminelle søger i stigende grad mod Norden

En ny sikkerhedsrapport viser, at velhavende nordiske virksomheder i stigende grad er udsat for digital afpresning. På blot et år er antallet af angreb i Norden steget med hele 138 pct, mens EU som helhed har oplevet en stigning på 18 procent.

Sådan ser fremtidens jobtitler ud anno 2029

Hvordan ser arbejdsmarkedet ud i 2029? Det har det globale it-konsulenthus Cognizants fremtidsafdeling undersøgt. Resultatet er en række interessante jobtitler og et bud på fremtidens kompetencer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs