ITWatch

3 i søgelyset for ekstraregning til Blackberry-kunder i Sverige

Teleselskabet 3 skal forklare, hvorfor det opkræver en ekstraregning for datatrafik hos Blackberry-kunder i Sverige. Praksissen kan være brud på netneutraliteten, mener svensk styrelse.

Jan Bjarke Mindegaard
Foto: Jan Bjarke Mindegaard

Abonnenter hos mobilselskabet 3 med en Blackberry-telefon betaler et ekstra gebyr for deres dataforbrug i Sverige, og den praksis er kommet i søgelyset hos den svenske post- og telestyrelse. Det skriver Computerworld med henvisning til det svenske medie Computersweden.

Styrelsen peger på, at ekstraregningen kan være et brud på netneutraliteten, der sikrer forbrugere lige ret til adgang til internettet.

"Vi har bedt om en aftalegennemgang for at få en forklaring på det her, og hvordan 3 mener, at det stemmer overens med EU-reglerne," siger Emma Närvä til ComputerSweden ifølge Computerworld.

Senest 19. februar skal 3 give en forklaring til post- og telestyrelsen i Sverige.

Konkurrenten 3 er klar som kunde i pensionsselskabernes TDC

Telia-direktør efter at have vendt TDC ryggen: "Der er bedre alternativer for vores ejere"

Forsiden lige nu

Nordisk Film køber sig ind i endnu en spilvirksomhed

Nordisk Film har købt sig til en minoritetsandel i en svensk spiludgiver. Det er den sjette spilinvestering, som Nordisk Film laver, siden virksomheden introducerede Nordisk Film Games for to år siden. Og flere investeringer er på vej.

Energinet trækker SAP-udbud tilbage

Fejl i udbudsmaterialet har fået Energinet til at trække stikket på to SAP-kontrakter. Udbuddet vil blive genudsendt i løbet af ganske kort tid, lyder det fra Energinet.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger