ITWatch

Investor opfordrer til kovending i TDC's MTG-fusion

En af TDC's største storaktionærer taler nu imod TDC's ønsker om at fusionere med medievirksomheden MTG (opdateret kl. 14.24).

Foto: Kristoffer Veggerby

Storaktionæren i danske TDC Alliance Bernstein opfordrer nu til, at man ikke gennemfører den planlagte fusion mellem TDC og medieselskabet MTG.

Det skriver Børsen.

"Vi tror ikke på, at den forestående fusion med Modern Times Group (MTG, red.) er den bedste vej til at maksimere værdien for TDC's aktionærer," skriver Tawhid Ali og Andrew Birse, europæiske aktieportefølje-chefer for Alliance Bernstein, i en mail til Børsen.

Alliance Bernstein sidder på 2,33 pct. af aktierne i TDC, og er selskabets femtestørste aktionær med en samlet investering på over 800 mio. kr.

ITWatch har tidligere været i kontakt med flere andre aktionærer i TDC, herunder de tre største. Ingen har dog ønsket at kommentere på hverken det 39 mia. kr. store bud fra konsortiet bestående af de danske pensionsfonde PFA, PKA og ATP samt den australske infrastrukturfond Macquire, eller hvad det kan få af konsekvenser for den planlagte fusion med MTG.

TDC-bestyrelse forklarer afvisning af købstilbud 

Fondsbørsen vil finde TDC-læk 

Telia kan blive tvunget ud af busken med bud på TDC 

TDC-fusion med medieselskab vil få konsortium til at trække sig 

Mere fra ITWatch

Klumme: Sådan hjælper vi generation Z godt i gang

En ny generation er på vej på arbejdsmarkedet, og dens opfattelse af det gode arbejdsliv betyder, at virksomheder bør genoverveje deres tilgang til HR og ansættelsesformer, lyder det fra Milestone Systems’ Simon Thule Viggers i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs