ITWatch

3-topchef vil fjerne roaming globalt

Mobilselskabet 3's lancering af roamingfri mobiltale til en lang række lande er et skridt på vejen i en stor plan, skriver selskabets topchef.

"Jeg har en ambitiøs vision." Sådan skriver Morten Christiansen, mobilselskabet 3's adm. direktør i et indlæg på LinkedIn efter 3 i dag har lanceret et erhvervsprodukt, der gør det muligt for erhvervskunder at tale til lokale priser mobilt med kunder og kolleger i 53 lande.

Men det er ikke nok, mener han.

"Mit teleselskab skal være det første i Danmark, der fjerner roamingafgifter i hele verden," skriver Morten Christiansen.

3 har lanceret en Pro-udgave af sit 3Likehome-produkt, der tilbyder denne løsning.

"Med digitaliseringen bliver verden mindre, og flere og flere danske virksomheder slår rødder i udlandet. Og selvfølgelig skal telefonien følge med – uden at det koster ekstra. Vores opgave som teleselskab er at se kundernes behov og forstå den virkelighed, vi bevæger os hen imod," skriver direktøren.

Overfor Berlingske betegner analytiker af telebranchen John Strand i dag 3´s udspil som en alvorlig udfordring for konkurrenterne.

3 dumper priserne for erhvervskunder 

Bank hæver anbefaling af TDC 

Mere fra ITWatch

Klumme: ESG gør en forskel men det skal dokumenteres

Efter en lang rejse er ESG trådt ind på direktionsgangen som en væsentlig del af hele forretningsstrategien og ikke mindst IT-strategien. Det er nødvendigt, for ESG kan virkelig gøre en forskel for forretningen og for miljøet, og IT er nøglen, skriver Kenneth Hallingskov fra WaveAccess i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs