ITWatch

3-topchef vil fjerne roaming globalt

Mobilselskabet 3's lancering af roamingfri mobiltale til en lang række lande er et skridt på vejen i en stor plan, skriver selskabets topchef.

"Jeg har en ambitiøs vision." Sådan skriver Morten Christiansen, mobilselskabet 3's adm. direktør i et indlæg på LinkedIn efter 3 i dag har lanceret et erhvervsprodukt, der gør det muligt for erhvervskunder at tale til lokale priser mobilt med kunder og kolleger i 53 lande.

Men det er ikke nok, mener han.

"Mit teleselskab skal være det første i Danmark, der fjerner roamingafgifter i hele verden," skriver Morten Christiansen.

3 har lanceret en Pro-udgave af sit 3Likehome-produkt, der tilbyder denne løsning.

"Med digitaliseringen bliver verden mindre, og flere og flere danske virksomheder slår rødder i udlandet. Og selvfølgelig skal telefonien følge med – uden at det koster ekstra. Vores opgave som teleselskab er at se kundernes behov og forstå den virkelighed, vi bevæger os hen imod," skriver direktøren.

Overfor Berlingske betegner analytiker af telebranchen John Strand i dag 3´s udspil som en alvorlig udfordring for konkurrenterne.

3 dumper priserne for erhvervskunder 

Bank hæver anbefaling af TDC 

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs