ITWatch

Efter bryllup med MTG: TDC-boss åbner for endnu større megafusion

Topchef Pernille Erenbjerg ser en strategisk mulighed for nye fusioner på længere sigt. TDC's fusion med MTG åbner nemlig for en nordisk tele- og mediegigant, hvis TDC på længere sigt smelter sammen med Tele2 i Sverige.

Foto: Scanpix Ritzau/Niels Ahlmann Olesen

Man kan ikke beskylde TDC's topchef Pernille Erenbjerg for at sidde på hænderne midt i TDC's vækstkrise og vedvarende rygter om udenlandske telegiganters opkøbsjagt på den danske telegigant.

Hun er gået i offensiven, efter hun torsdag tog MTG's koncerndirektør, Anders Jensen, i hånden og præsenterede en ny fusion mellem de to selskaber. TDC betaler godt 15 mia. kr. for MTG's medieforretning, der bl.a. indeholder TV3-kanalerne og Viasat.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs