ITWatch

KMD sælger datterselskab

It-sikkerhedsfirmaet Neupart er blevet solgt af KMD mindre end tre år efter, at it-koncernen købte selskabet. Dengang sagde Eva Berneke, at Neupart ville blive "en vigtig del af vores sikkerhedsforretning fremadrettet."

Chefen for KMD Busines Helle Huss har solgt sikkerhedsfirmaet Neupart. | Foto: PR/KMD

Etableringen af forretningsenheden KMD Business fører til et salg af it-sikkerhedsvirksomheden Neupart, skriver KMD i en pressemeddelelse.

"Vi har som led i etableringen af den nye KMD Business enhed justeret på den strategiske retning af vores erhvervssatsning. Det betyder, at vi har vurderet, at det strategiske match mellem KMD og Neupart ikke længere er optimalt. Vi har været glade for at have Neupart som en del af vores forretning, men fremadrettet er KMD ikke længere den rette ejer af Neupart," siger direktør i KMD Business, Helle Huss, i pressemeddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs