ITWatch

Systematic-system forsinket et halvt år

Et system til 7000 kommunalt ansatte fra Systematic er forsinket med et halvt år. It-huset har betalt kompensation til Aarhus Kommune.

PR/Systematic
Foto: PR/Systematic

Et nyt it-system med elektroniske omsorgsjournaliser, EOJ, fra it-huset Systematic er forsinket på sjette måned, skriver Version2.

Systemet skal bruges af 7000 ansatte under forvaltningen Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune og skulle være gået i luften i en såkaldt go-live 13. marts, men er siden blevet udskudt flere gange.

"Årsagen til tidligere aflyste go-lives skal findes i forskellige udfordringer, der opstod i forbindelse med forberedelserne op til Go-live, herunder datakonvertering samt svartid på det tilknyttende planlægningsmodul," oplyser Poul Christensen, digitaliseringschef i Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune, i en e-mail til Version2.

Han bekræfter overfor mediet, at Systematic har betalt en uspecificeret kompensation for den langvarige forsinkelse af systemet, som udvikles fra bunden, fordi det ikke var muligt at finde et standardsystem, der levede op til kommunens krav.

Systematic slår kløerne i lovende kontrakt på norsk sundheds-it

Systematic vil kapre markedet for lærings-platforme til skoler

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger