ITWatch

Systematic-system forsinket et halvt år

Et system til 7000 kommunalt ansatte fra Systematic er forsinket med et halvt år. It-huset har betalt kompensation til Aarhus Kommune.

Foto: PR/Systematic

Et nyt it-system med elektroniske omsorgsjournaliser, EOJ, fra it-huset Systematic er forsinket på sjette måned, skriver Version2.

Systemet skal bruges af 7000 ansatte under forvaltningen Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune og skulle være gået i luften i en såkaldt go-live 13. marts, men er siden blevet udskudt flere gange.

"Årsagen til tidligere aflyste go-lives skal findes i forskellige udfordringer, der opstod i forbindelse med forberedelserne op til Go-live, herunder datakonvertering samt svartid på det tilknyttende planlægningsmodul," oplyser Poul Christensen, digitaliseringschef i Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune, i en e-mail til Version2.

Han bekræfter overfor mediet, at Systematic har betalt en uspecificeret kompensation for den langvarige forsinkelse af systemet, som udvikles fra bunden, fordi det ikke var muligt at finde et standardsystem, der levede op til kommunens krav.

Systematic slår kløerne i lovende kontrakt på norsk sundheds-it

Systematic vil kapre markedet for lærings-platforme til skoler 

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs