KMD scorer lavt i ny imagemåling blandt landets største virksomheder

Ny imagemåling viser, at danskerne hverken har særlig meget tillid til eller bryder sig om it-selskabet KMD. Heller ikke teleselskaber som 3, Telia, TDC eller Telenor scorer højt i imageundersøgelsen.
Foto: PR/KMD
Foto: PR/KMD

Med en placering som nummer 96 ud af 100 virksomheder, ligger it-selskabet KMD i den tunge ende af feltet i en ny imagemåling. Det skriver Finans.

Kun L'easy, Postnord og Saxo Bank er dårligere placeret opgørelsen fra konsulentfirmaet Caliber, som har målt 4843 danskeres holdning og tillid til 100 af landets største virksomheder.

Med placeringer som henholdsvis nr. 94, 92, 90 og 85 ligger teleselskaberne 3, Telia, TDC og Telenor også i den mindre sjove ende af listen. På sigt kan et dårligt image gå udover forretningen.

"Virksomheder kan skabe for mange negative opfattelser af sig selv, hvilket risikerer at blive en del af den dialog, der kører mellem andre stakeholders – interessegrupper, medier, lovgivere osv. Det skaber et hårdere og hårdere miljø for virksomheden at operere i," siger Shahar Silberschatz, der er adm. direktør i Caliber til Finans.

Øverst på listen ligger Lego. Blandt it-, teknologi- og teleselskaberne ligger mobilproducenten Samsung højest placeret på en 33. plads efterfulgt af Amazon (39), Microsoft (42) og Google (43).

KMD's venture-fond har eksisteret i et år med millioner i ryggen: Friheden er helt afgørende 

KMD dykker i popularitet 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også