Softwareselskab havnet i modvind trods godt regnskab

Amerikanske Docusign falder 12 pct. i formarkedet. Det sker, selvom softwareselskabet har præsenteret et positivt regnskab.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
AF Marketwire

Aktien i den amerikanske softwarevirksomhed, DocuSign , der laver løsninger til elektroniske underskrifter går umiddelbart en hård dag i møde på aktiemarkedet efter et ellers godt regnskab for fjerde kvartal annonceret efter børslukketid torsdag.

I formarkedet falder aktien med 13,1 pct. til 56 dollar.

Resultaterne for fjerde kvartal toppede analytikerens forventninger, men selskabet kom også med en overraskede nyhed om, at finansdirektør Cynthia Gaylor fratræder sin stilling efter kun to år i rollen.

Det skriver Investing.com.

Morgan Stanley har efter regnskabet også sænket anbefalingen af aktien til ”undervægt” fra ”neutral” og kursmålet til 48 dollar fra 58 dollar.

Finanshuset fremhæver, at at trods de gode tal for fjerde kvartal, så er investorerne skuffede over, at de seneste nedskæringer i medarbejderantallet og restruktureringer kun har ført til en lille forbedring i udsigterne for indtjeningsmarginen i 2023/24.

I fjerde kvartal omsatte Docusign for 659,6 mio. dollar, mens det justerede resultat per aktie endte på 65 cent. Analytikerne havde ifølge Bloomberg News ventet 639,5 mio. dollar i omsætning og 52 cent per aktie i indtjening.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også