ITWatch

NNIT gennemfører opkøb af "vigtig byggesten"

Tidligere på året kunne NNIT fortælle om opkøbet af Prime4services, der beskæftiger sig med produktions-it inden for life science.

Foto: NNIT/PR

Integrationen af virksomheden Prime4services, der laver produktions-it inden for life science, i it-virksomheden NNIT er nu gennemført, lyder det i en pressemeddelelse.

Meldingen om opkøbet kom tilbage i febraur, hvor Ricco Larsen, senior vice president for life science-området i NNIT, kunne fortælle, at opkøbet ikke ville ændre på NNIT’s guidance i 2022.

”Men forhåbentlig er det en af de byggesten, vi kontinuerligt lægger foran os, med forhåbningen om at kunne gentage og måske geare den her, i al ydmyghed, meget flotte rejse, vi har været på,” sagde han i den forbindelse til ITWatch.

Med integrationen af Prime4services i NNIT, dækker selskabet nu alle aspekter af fremtidens digitale farma-fabrik, lyder det i en meddelelse.

NNIT’s produktionsområde bliver ledet af Thomas Halfmann, mens stifterne af Prime4services får ledende stillinger inden for det globale Production & Laboratory business area.

Ny direktør skal give life science-konsulenter et vækstspark

Per Kogut taler ud om NNIT-exit: ”Jeg så slet ikke denne her opsigelse komme”

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs