ITWatch

Amerikansk sygekasse køber tech-selskab

Tech-selskabet Signify Health har indgået en salgsaftale med den amerikanske sygekasse CVS Health til en pris på 8 mia. dollars.

Foto: Dado Ruvic/REUTERS / X02714

Den amerikanske sygekasse CVS Health har indgået en aftale om at overtage teknologiselskabet Signify Health, der har udviklet en digital sundhedsplatform, for 30,50 dollar per aktie eller 8 mia. dollar.

Det fremgår af en meddelelse fra de to selskaber.

Dermed bekræfter de to koncerner rygter lørdag om, at et opkøb var nært forestående. For netop 8 mia. dollar, skrev Bloomberg News.

Købsprisen svarer til en præmie på beskedne 6 pct. i forhold til lukkekursen fredag, men der har tidligere også været forlydender om dialog, hvilket tidligere i august løftede kursen i Signify med 32 pct. på en dag.

Signify Health gør sig inden for vurderinger af sundhedsvurderinger og har et netværk af samarbejdspartnere på mere end 10.000 sundhedsklinikker i USA.

Firma bag digital sundhedsplatform stiger 40 pct. efter flere bud på selskabet

Mere fra ITWatch

Digital andelsbevægelse skærper sit fokus i Danmark

Efter at være blevet lanceret herhjemme tidligere på året, skærper selskabet Polypoly nu sit fokus i Danmark. Tjenesten, der både har karakter af aktivisme, forening og forretning, har blandt andet stillet skarpt på bankerne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs