ITWatch

Cbrain opjusterer forventningerne til 2022

Det går bedre end ventet hos Cbrain, der onsdag opjusterer forventningerne til årets overskud før skat. Forventningerne til omsætningen justeres ikke.

Foto: PR

Cbrain opjusterer forventningerne til 2022. Det oplyser selskabet onsdag middag.

Cbrain ser en vækst i resultatet før skat på 18-22 pct. mod tidligere 15-20 pct.

Forventningerne til omsætningen fastholdes på 20-25 pct.

Cbrain kommer med regnskab for første halvår 2022 den 24. august. Og allerede nu fortæller selskabet, at ”tallene for første halvår viser en fortsat god vækst, med en markant øget eksport samt en indtjening, som ligger pænt i forhold til de udmeldte forventninger.”

”Samtidig kan Cbrain, ved indgangen til efteråret glæde sig over en solid ordrebeholdning,” oplyser selskabet.

Mere fra ITWatch

Organisation øger presset på tidligere KMD-chef i propaganda-sag

Journalistorganisationen Reportere Uden Grænser (RSF) kalder nu på de franske myndigheder for at beordre, at Eutelsat, der har den tidligere KMD-boss Eva Berneke som topchef, skal stoppe med at videresende tre russiske propagandakanaler, som virksomheden har modtaget kritik for i den seneste tid.

Milliarddistributør henter bedste resultat i 30 år

En vellykket ekspansion i Norden betyder, at en af landets største distributører henter sit bedste afkast nogensinde. Særligt det svenske marked trækker en betydelig bedre indtjening hjem til selskabet sammenlignet med den danske indtjening. ”Der er altid en krig på priserne her i landet, sådan er det,” siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs