ITWatch

Softwareselskab får Jakob Kunøe som formand og jagter nye markeder

Det danske softwareselskab Junu.io har fået en større investering fra Jakob Kunøe og Vækstfonden. Nu kigger de på markedet uden for Europa.

Foto: De fire medstiftere af Junu. Direktør Martin Blicher Sawhney nederst til højre.

Softwarevirksomheden Junu har fået en større investering fra Vækstfonden og investor Jakob Kunøe, søn af Atea-formand og storinvestor Ib Kunøe. Pengene skal gå til at videreudvikle produktet og gå efter de helt store kunder i udlandet.

Produktet er et system til at lave økonomianalyser i servicevirksomheder som advokatkontorer, konsulenthuse og andre virksomheder, der – lidt forsimplet – lever af at fakturere timer på serviceydelser.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs