ITWatch

Stort underskud i Too Good to Go

Madspildsappen Too Good to Go tjener langt fra penge og omlægger strategien, så den kan håndtere en kommende krise, skriver Børsen.

Foto: PR/Les Kaner

Too Good To Go med Mette Lykke som topchef og blandt andet it-milliardæren Preben Damgaard som investor, taber sammenlagt 344 mio. kroner i 2021, skriver Børsen på baggrund af selskabets regnskab.

Et underskud på 344 mio. kr. er mere end en fordobling i forhold til året før, der endte på et tab på 142,5 mio. kr. Too Good to Gos omsætning stiger til gengæld til 493 mio. kr. i 2021.

“Underskuddet er stort set som forventet. Vi kører som vækstvirksomhed med underskud pr. design,” siger Mette Lykke, adm. direktør i Too Good To Go til avisen.

Hun forklarer, at man nu forbereder selskabet på at det bliver sværere at rejse kapital. Derfor bliver selskabets fokus at skabe en profitabel virksomhed fremfor den massive vækstcase.

Hun forklarer dog, at man fortsat venter underskud for hele 2022, selvom selskabet på månedsbasis vil have fokus på at tjene penge.

Mette Lykke: Opbremsningen i tech-investeringer er sund

Configits abonnementssatsning giver pote


Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs