ITWatch

Netflix: Afskediger yderligere 300 medarbejdere

Netflix fyrer yderligere 300 medarbejdere, efter streamingtjenesten oplevede en tilbagegang i abonnenter i seneste kvartal.

Foto: Dado Ruvic/REUTERS / X02714

Efter at Netflix i sit seneste kvartal oplevede en tilbagegang i antallet af betalende kunder, der ellers var steget kraftigt gennem pandemien, så har streamingkæmpen indledt en spareøvelse.

På den baggrund kom det torsdag frem, at Netflix har afskediget yderligere 300 medarbejdere, skriver Bloomberg News.

”Selv om vi fortsat investerer betydeligt i forretningen, foretager vi disse justeringer, så vores omkostninger vokser på linje med vores langsommere indtægtsvækst,” lyder det fra en talsperson hos Netflix.

”Vi er så taknemmelige for alt, hvad de har gjort for Netflix, og vi arbejder hårdt for at støtte dem gennem denne svære transition.”

I første kvartal mistede Netflix netto 200.000 abonnementskunder, og den udvikling har også fået koncernen til at varsle lanceringen af en gratis, men annoncefinansieret udgave af tjenesten.

Tech-festen har fået tømmermænd – nu kommer usikkerheden og fyringerne

Netflix strammer bæltet og fyrer ansatte efter tab af kunder

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs