ITWatch

Penneo får lov til at flytte på den "store" børs

Penneo har fået grønt lys til at rykke op på den store fondsbørs og forlader derfor mandag First North.

Foto: Penneo/PR

Penneo har fået den endelig godkendelse til at rykke op på den primære børs på Nasdaq OMX og forlader derfor fra mandag First North. Det fremgår af en meddelelse fra selskabet.

Christian Stendevad der der topchef for selskabet, som leverer digitale signaturløsninger, er tilfreds, siger han til ITWatch.

”Jeg er superglad for, at vi er blevet godkendt og optaget på den store børs,” siger han.

Skiftet sker derfor fra mandag.

Allerede sidste år oplyste Penneo sin ambition om at indtræde på den danske hovedbørs. 21. juni lød det fra softwareproducenten, at der skulle rejses 100 mio. kr. med henblik på en overflytning til hovedbørsen i første kvartal af 2022.

”Ved at skifte til hovedbørsen venter Penneo at tiltrække en bredere række af nationale og internationale investorer for at sikre yderligere international opmærksomhed og øget aktielikviditet, der skal understøtte Penneos vækstambitioner gennem udvidelsesstrategien,” skrev selskabet tidligere i en meddelelse.

Penneo på vej på Nasdaqs hovedbørs – venter første handelsdag i næste uge

Penneo henter tocifret millionbeløb


Mere fra ITWatch

Canopylab har kurs mod tvangsopløsning

Virksomheden med den omdiskuterede iværksætter og tidligere næstformand for DI Digital, Sahra-Josephine Hjort i front, har ikke afleveret sit årsregnskab til tiden og nærmer sig derfor tvangsopløsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs