ITWatch

Too Good To Go tager hul på ny fase af amerikansk væksteventyr

I 2022 stopper madspildsvirksomheden for udvidelsen til flere amerikanske byer, men vil i stedet fokusere på at skabe et bedre fundament for virksomhedens vækst. Investeringerne vil dog fortsat kunne ses på bundlinjen, hvor minusset vokser.

Mette Lykke har været adm. direktør i Too Good To Go siden 2017. I den tid er bundlinjen synket mere og mere, men det er helt efter planen, fortæller hun. | Foto: PR/Les Kaner

Væksteventyret fortsætter, og ambitionerne er stadig store, men tiden er inde til at skrue lidt ned for den geografiske ekspansion og i stedet fokusere på at skabe et solidt fundament for fremtidig vækst.

Sådan lyder det fra adm. direktør i Too Good To Go, Mette Lykke, netop som de i madspildsvirksomheden er gået ind i et nyt regnskabsår og en ny fase af virksomhedens omfattende USA-udvidelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tilsyn afviste Lunars køb af norsk bank

Det norske finanstilsyn har sat en foreløbig kæp i hjulet på Lunars planer om at købe den norske bank Instabank. Tilsynet henviser til gennemgang af Lunars ”nuværende finansielle situation samt tilgængelige finansielle ressourcer”. Lunar tror fortsat på køb.

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Legaltech-virksomhed rejser tocifret millionbeløb

Legal Desk, der har udviklet en platform til dokumenthåndtering for private og virksomheder, har rejst 23 mio. kr. i en investeringsrunde ifølge KapitalWatch. Pengene skal hjælpe firmaet med at ekspandere i Norden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs