ITWatch

Cbrain deltager i klimatopmøde i Glasgow

Tidligere politiker Morten Østergaard, som i dag er klimarådgiver i Cbrain, ser frem til klimatopmøde senere på ugen, skriver Børsen.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

23 danske virksomheder er fra på søndag med til klimatopmøde i Glasgow, og et af selskaberne er it-selskabet Cbrain, skriver Børsen.

Morten Østergaard, der tidligere var leder af De Radikale, er i dag klimarådgiver i it-selskabet, og han ser frem til at komme i dialog med blandt andet politikere og andre virksomheder om den grønne omstilling under klimatopmødet.

"Vi har selv ambitiøse CO2-reduktionsmålsætninger på både kort sigt og langt sigt, og vores investeringer skal være CO2-neutrale senest i 2050. Vi ønsker at inspirere andre virksomheder til at arbejde målrettet med CO2-reduktion og ambitiøse delmål frem mod 2050," siger Morten Østergaard til Børsen.

Analytiker: Cbrains millionkontrakt kan være en vigtig fod i døren

Cbrain indgår aftale med Arbejdstilsynet 

Mere fra ITWatch

Mit.dk er et "udstillingsvindue" for Netcompany

Netcompanys visningsklient til Digital Post, Mit.dk, ”fylder meget lidt” i seneste regnskab. Tjenesten skal mere ses som ”et udstillingsvindue for resten af Europa”, lyder det fra Netcompanys direktør, André Rogaczewski.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs