ITWatch

Ejere af it-selskab inden for sport afviser salg

De danske ejere af Trackman, der bruger radarteknologi til at forbedre træning i flere sportsgrene, afviser at være til salg. Direktør og medejer ønsker at holde selskabet på danske hænger.

Foto: Stine Bidstrup/ERH

Det danske it-selskab Trackman, der ved hjælp af radarteknologi søger at forbedre træningen indenfor flere sportsgrene, har det seneste årti tjent på den gode side af en mia. kr., og overfor Finans afviser medejer og adm. direktør Klaus Eldrup-Jørgnensen at sælge selskabet.

"Vi er utroligt glade for at bygge en virksomhed op, som forhåbentligt kan være vedvarende. Vi har absolut ingen ambitioner om at sælge virksomheden og vil gerne få den til at vokse til en stor dansk virksomhed, som vi og alle andre kan være stolte af. Udover at vi har det sjovt og kan lide det, vi laver, er én af årsagerne til, at vi ikke vil sælge, at vi er ret sikre på, at hvis vi solgte til en kapitalfond, ville teknologien, rettighederne og medarbejderne over tid ende op i et andet land. Det ville være synd," siger Klaus Eldrup-Jørgensen, der udover at være medejer også er adm. direktør i Trackman.

Han var sammen med sin bror med til at grundlægge selskabet i 2003.

Dansk techselskab runder omsætning på 600 mio. kr. 

Tiger Woods er blevet afhængig af en dansk radarteknologi 

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs