ITWatch

IT-Branchens direktør stopper som bestyrelsesmedlem i børsnoterede Valuer

Efter en række kritiske historier om interessekonflikter trækker IT-Branchens direktør sig fra sin bestyrelsespost i det børsnoterede it-selskab Valuer.

Natasha Friis Saxberg. | Foto: Jonas Pryner Andersen/IT-Branchen/PR

Natasha Friis Saxberg trækker sig fra bestyrelsen i det børsnoterede it-selskab Valuer. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Valeur.

Beslutningen sker efter en række historier om, at Natasha Friis Saxberg har fremmet sine egne interesse ved både at være adm. direktør i IT-Branchen og bestyrelsesmedlem i Valuer.

Det børsnoterede selskab er nemlig blevet indstillet til en ”Future Unicorn Award” af Digital Europe – og dermed udpeget til at være en forretning med milliardpotentiale – men nomineringen kom på baggrund af en indstilling fra IT-Branchen.

Adm. direktør Natasha Friis Saxberg har forklaret over for erhvervsmediet Finans, at nomineringen af Valuer er foregået i et underudvalg uden hendes involvering, men hun har nu alligevel besluttet, at det var nødvendigt at trække sig fra bestyrelsen, lyder det.

"Medierne har sat spørgsmålstegn ved, om der er en interessekonflikt ved, at jeg er en del af bestyrelsen i Valuer samtidig med, at jeg arbejder for IT-Branchen. Mediedækningen er hverken i Valuers, IT-Branchens eller min interesse. Af den årsag har jeg besluttet at fratræde som bestyrelsesmedlem i Valuer," udtaler Natasha Friis Saxberg i meddelelsen.

Bestyrelsen består nu af formand Finn Peder Hove, Michael Moesgaard Andersen og Flemming Poulfelt.

Aktionærer overvejer gruppesøgsmål mod børsnoterede Valuer 

Børsnoterede Valuer slog sig op på storkunder uden faste kontrakter

IT-Branchens direktør beskyldes for at fremme egne interesser 

Mere fra ITWatch

TDC: Lavprisprodukter har medvind

Midt i alle omvæltningerne i TDC-koncernen, lancerede selskabet sidste år lavprisselskabet Eesy og streamingproduktet YouTV. Foreløbig er der ikke tegn på kannibalisering af egne produkter, siger CFO.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs