ITWatch

Facebook tjente 180 milliarder sidste år

Antallet af månedlige brugere af Facebook steg 12 procent i 2020 under coronakrisen.

Under coronapandemien har Facebook oplevet en stigning i antallet af brugere. | Foto: Dado Ruvic/REUTERS / X02714

Sociale medie-koncernen Facebook kommer ud af 2020 med et overskud på 29,146 milliarder dollar, svarende til 179 milliarder kroner.

Det fremgår af Facebooks årsregnskab onsdag aften.

Størstedelen af Facebooks indtjening kommer fra salget af reklamer.

Det gælder både på mediet af samme navn, beskedtjenesterne Messenger og WhatsApp og billedtjenesten Instagram, som Facebook også ejer.

Under coronapandemien har Facebook oplevet en stigning i antallet af brugere, og der er også sket en stigning i reklameindtægterne.

2,8 milliarder mennesker brugte Facebook ved slutningen af december. Det er en stigning på 12 procent.

Samtidig brugte 3,3 milliarder mennesker en af Facebooks andre apps, inklusiv Instagram, Whaspp og Messenger, oplyser koncernen ifølge nyhedsbureauet AFP.

Mere fra ITWatch

Gamestop sætter skub i ny strategi

Ledelsen i Gamestop har lyttet til kritiske aktionærer og nu sætter gang i en transformation væk fra den fysiske detailhandel, som har været med til at sende selskabet i problemer.

Udbudsområdet er betændt – og centralt står truslen om klager

SKI's direktør satte gang i debatten med sin kritik af leverandørerne for at chikanere med klager. Hos Økonomistyrelsen kan man ikke genkende billedet, men ifølge Dansk IT er der opstået et stort problem med en frygt for at få klager. Det skaber i sidste ende dårligere it-løsninger, mener organisationen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs