ITWatch

Amerikansk børsbaby brager i vejret - runder 100 mia. dollar i værdi

Softwareselskabet Snowflake, der debuterede på børsen i midten af september med Warren Buffett som investor, brager for anden dag i træk i vejret og rammer fredag igen rekord.

Scott Morgan/Reuters/Ritzau Scanpix
Investoren Warren Buffett, der er en af verdens rigeste mænd, har investeret i softwareselskabet. Foto: Scott Morgan/Reuters/Ritzau Scanpix

Aktien stiger fredag med 12,1 pct. til 378,10 dollar efter et plus torsdag på 16,1 pct. Snowflake startede sin børstilværelse for mindre end tre måneder siden i kurs 120 dollar og er altså mere end tredoblet op siden, og koncernen værdisættes nu til mere end 100 mia. dollar - med knap 8 ekstra mia. dollar.

Koncernen, som blandt andet udvikler infrastruktursoftware til databaser, kommer i kølvandet af et regnskab for tredje kvartal med trecifret omsætningsvækst, skriver Bloomberg News.

Omsætningen endte i tredje kvartal på knap 160 mio. dollar mod ventede 147 mio. dollar, mens nettoresultatet for de fortsættende aktiviteter dog overraskede ganske negativt med 169 mio. dollar mod konsensus på 72 mio. dollar. Målt på resultatet per aktie var minusset på 1,01 dollar mod ventede negative 26 cent, mens underskuddet et år tidligere dog var på 1,92 dollar.

Trods den flotte fremgang siden debuten skriver finansmediet thestreet.com, at Snowflakes aktie kan fordobles igen i 2020.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger