ITWatch

Udlandsdansker vil sælge sportsapp til hobbymotionister

Fra New York-kontor skal en danskers app bredes ud til fritidssportsudøvere i Amerika.

Foto: /ritzau/Katinka Hustad

Iværksætteren Patrick Lundgren kæmper i øjeblikket med at få lokket 160 mio. fritidsmotionister i USA til at bruge hans nye app, Atleto.

Det skriver Business.dk.

Ideen består i, at Atleto skal hjælpe sportsinteresserede i at finde ligesindede. Det helt store marked ligger ved uddannelsesinstitutioner, hvor skoler kan købe sig ind på en abonnementsmodel.

I princippet ville forretningen også være farbar i Danmark, men det er et strategisk valg at starte i USA.

"Der er flere personer i USA. Men dér, hvor det ræsonnerer endnu stærkere i USA, er, at der findes 4.000 colleges og 20 millioner studerende. En stor del af dem kæmper med stress og med ikke at være socialt integreret. Frafaldsraten er tårnhøj. Det er i den sammenhæng, at et produkt som vores er et fantastisk værktøj til at få den enkelte studerende indlemmet i sociale sammenhænge," siger Patrick Lundgren til mediet.

Udlandsdansker vil udfordre DR med fest-app og millionbeløb i ryggen

Parkens e-sportshold henter dansk Fifa-mester hjem 

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs