ITWatch

Adobe i milliardopkøb

Ifølge Bloomberg News styrker Adobe sin forretning inden for et område, hvor store navne som Salesforce.com og Oracle har store markedsandele.

Foto: /ritzau/AP/PAUL SAKUMA/

Det amerikanske softwareselskab Adobe har torsdag aften annonceret et opkøb til en værdi af 4,75 mia. dollar af virksomheden Marketo, som udvikler software inden for marketing automation.

Adobe, som blandt andet er kendt for sine pdf-værktøjer, venter at kunne gennemføre købet af Marketo i fjerde kvartal, fremgår det af en meddelelse.

Ifølge Bloomberg News styrker Adobe dermed sin forretning inden for et område, hvor store navne som Salesforce.com og Oracle har store markedsandele.

"Ved at tilføje Marketos engagementsplatform til Adobe Experience Cloud vil Adobe kunne tilbyde et uovertruffent udbud af løsninger, der giver transformerende kundeoplevelser henover sektorer og til virksomheder af alle størrelser," hedder det i en meddelelsen.

Marketo har omkring 5000 kunder.

/ritzau/FINANS

Adobe med godkendt tredje kvartal og guidance

Adobe slår forventningerne - aktien falder 

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs