ITWatch

To statslige it-projekter får rødt lys

I en opgørelse fra Statens It-projektråd for første halvår af 2017 får blot to ud af 29 indrapporterede statslige it-projekter et "rødt trafiklys". Rådet opfordrer dog til, at myndighederne minimerer omfanget af projekterne for at undgå fremtidige komplikationer.

Foto: RItzau

Majoriteten af de større, offentlige it-projekter kører efter planen. Ud af i alt 28 it-projekter og et enkelt program får tyve et grønt trafiklys, mens fem projekter og programmet får et gult trafiklys. Blot to projekter ender med et rødt trafiklys, som indikerer større forventede afvigelser fra tidsplan, budget og/eller gevinstrealisering.

Opgørelsen dækker over det første halvår af 2017 og indeholder indberetninger for igangværende it-projekter i staten over 10 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs