Kommunalpolitikere: Vi har høstet de fleste gevinster ved digitale løsninger

Over halvdelen af 326 adspurgte kommunalpolitikere svarer i en undersøgelse, at man har høstet gevinsterne ved digital selvbetjening på nettet. Kun 37 pct. ser et betydeligt potentiale ved yderligere brug af digitale løsninger.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Et flertal af landets kommunalpolitikere mener, at de fleste gevinster ved de digitale løsninger er hentet, skriver Berlingske Business.

Det er en undersøgelse fra Dansk Erhverv, som viser, at over halvdelen af de adspurgte 326 kommunalpolitikere mener, at gevinsterne ved digital selvbetjening på nettet er i hus. Omvendt er det kun 37 pct., som stadig kan se et potentiale i endnu flere digitale løsninger.

Chefkonsulent fra Dansk Erhverv, Poul Noer, kalder tallene "lidt bekymrende," selv om han påpeger, at Danmark ligger langt fremme på den digitale front. 

"Der er for mange, der mener, at de er færdige med det. Digitalisering berører alle grene af den kommunale administration. Derfor bør alle gøre sig tanker om, hvordan man kommer videre," siger han til Berlingske.

Ifølge mediet er de adspurgte kommunalpolitikere – som svarer til 13 pct. af alle politikere i landets byråd – bredt repræsenteret geografisk og i forhold til hvilke poster og udvalg, de sidder i.

Kombit lancerer ny strategi og står ved en skillevej 

EU skal gå efter AAA-vurdering i den digitale fremtid 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

HP efter stor rokade: Vi står et godt sted

For abonnenter