ITWatch

Fremtiden byder på tættere leverandørsamarbejde i det offentlige

Et tættere samarbejde mellem leverandører og offentlige kunder skal sikre bedre produkter og afværge, at store kontrakter ender i omkostningsfulde juridiske slagsmål, mener interesseorganisationer.

Laila Kildesgaard, direktør i KL, og Jesper Thyrring Møller, kommunaldirektør i Hedensted Kommune samt medlem af det kommunale digitaliseringsråd. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard

Samarbejdet mellem offentlige kunder og private leverandører vil blive udvidet i fremtiden, mener både Kommunernes Landsforening, KL, og det private erhvervslivs interesseorganisation Dansk Industri.

Devisen er, at man i en tid med hastigt skiftende teknologier ikke længere kan indgå en kontrakt og aflevere et produkt flere år efter, som i perioden ikke er blevet revideret.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Efter salg til kapitalfond: Nu skal forretningen tidobles

Softwareselskabet Timextender blev fornylig solgt til kapitalfond for stort trecifret millionbeløb efter i årevis at have leveret underskud på underskud. Nu skal omsætningen øges med raketfart, lyder det fra stifter og direktør Heine Krog Iversen, der reinvesterer i selskabet efter salget.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs