ITWatch

Sundhedsplatformen får flere penge

Sundhedsplatformen tilføres et nyt millionbeløb, skriver Version2, der citerer en pressemedelelse fra regionsrådet.

Foto: Polfoto Katinka Hustad

Sundhedsplatformen får tilført 10 millioner kroner. Det sker til forbedring og optimering af systemet, fremgår af en meddelelse fra regionsrådet, som Version2 skriver.

Udvidellsen af den økonomiske ramme for Sundhedsplatformen sker efter et budgetmøde i regionen mandag aften, skriver mediet.

"Vi står også i 2018 med en stor udfordring med at gøre Sundhedsplatformen til en del af hospitalernes hverdag, hvor vi kan høste de fordele, som den på sigt vil give både patienter og ansatte. Jeg og mine kolleger i regionsrådet er meget bevidste om, at det er en svær proces, og vi forventer med dette budget at kunne forbedre Sundhedsplatformen hurtigere,« siger formanden for regionsrådet Sophie Hæstorp Andersen (S).

NNIT gentager kritik efter tabt udbud 

Offentlig storkunde gør op med dominerende it-selskaber 

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs