ITWatch

Digitaliseringsstyrelsen: Input fra leverandører skal styrke udbudsmaterialet

Digitaliseringsstyrelsen efterspørger i forbindelse med udbuddet omkring Næste generations Digital Post-projektet input fra potentielle leverandører. Målet er at styrke det endelige udbudsmateriale.

Foto: PR/DIGITALISERINGSSTYRELSEN

I en invitation opfordrer Digitaliseringsstyrelsen nu potentielle leverandører til at komme med deres forslag til udformningen af Næste generations Digital Post-udbuddet.

Det bliver dermed anden gang i processen, at it-virksomhederne får mulighed for at påvirke det endelige udbudsmateriale, som vil sætte rammen for projektet, og hos Digitaliseringsstyrelsen er målet med markedsdialogen klar.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs