ITWatch

E-boks: "Intet af det vi frygtede ville ske er sket endnu"

Lidt over fire måneder efter Netcompany lancerede sin udfordrer til E-boks, kan E-boks fortsat ikke se en forskel i sine brugertal. Men respekten for konkurrenten er stor, forklarer direktøren, der forventer udfordringer næste år.

Foto: E-boks/PR

Godt fire måneder efter at Netcompany under stor ståhej slog dørene op for postkassen Mit.dk og dermed for første gang nogensinde gav E-boks konkurrence, har brugertallet hos E-boks fortsat ikke flyttet sig markant.

Ifølge tal fra Digitaliseringsstyrelsen tegner E-boks sig fortsat for op mod 90 procent af alle logins til at se digital post fra det offentlige - mens Netcompanys Mit.dk og den ligeledes nylancerede Digital Post-app fra det offentlige tegner sig for resten.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Organisation øger presset på tidligere KMD-chef i propaganda-sag

Journalistorganisationen Reportere Uden Grænser (RSF) kalder nu på de franske myndigheder for at beordre, at Eutelsat, der har den tidligere KMD-boss Eva Berneke som topchef, skal stoppe med at videresende tre russiske propagandakanaler, som virksomheden har modtaget kritik for i den seneste tid.

Milliarddistributør henter bedste resultat i 30 år

En vellykket ekspansion i Norden betyder, at en af landets største distributører henter sit bedste afkast nogensinde. Særligt det svenske marked trækker en betydelig bedre indtjening hjem til selskabet sammenlignet med den danske indtjening. ”Der er altid en krig på priserne her i landet, sådan er det,” siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs