ITWatch

Trækker i land: NemID er fortsat nede

NemID virker fortsat ikke optimalt på nu anden dag. Det skriver Digitaliseringsstyrelsen, der ellers tidligere meldte problemerne forbi.

Foto: PR

Flere offentlige myndigheder, blandt andet Skat, må meddele brugerne, at de ikke kan komme ind på de relevante sites, da deres login gennem NemID ikke fungerer.

Tidligere i dag hed det ellers, at NemID var tilbage i drift efter løsningen var nede det meste af onsdagen.

Men nu meddeler Digitaliseringsstyrelsen så, at der fortsat er problemer.

”Der er fortsat ustabil drift på NemID, hvor nogle brugere har problemer med at benytte NemID. Ligeledes er der udsving på NemLog-in, som visse steder giver udfordringer med at logge ind med MitID. Vores leverandør arbejder på højtryk for at løse problemet og stabilisere driften,” skriver Styrelsen nu på Twitter.

NemID virker igen efter tekniske problemer

NemID og NemLog-in ramt af tekniske problemer

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs