ITWatch

Tidligere KMD-chef bliver formand for Statens IT-Råd

Det er en tidligere topchef i KMD der nu indtager posten som formand for Statens IT-Råd. Hun afløser den afgående formand Mogens Pedersen.

Foto: Dansk Erhverv

Statens IT-Råd får ny formand i kraft af Betina Hagerup, der for godt fire år siden sad i en topstilling i KMD. Som formand bliver det hendes rolle at ”yde professionel rådgivning til statslige myndigheder om it-projekter og porteføljen af it-systemer,” som det hedder fra Digitaliseringsstyrelsen.

”Jeg ser frem til at være med til at sikre, at Statens It-råd fortsat kan være en erfaren sparringspartner for statslige myndigheder og it-projekter. Der er sket meget siden it-rådet blev dannet, og it-styringen er på et helt andet niveau i dag. Samtidig er der stadig mange ting at tage fat på. Projekterne oplever fortsat mange vanskeligheder og vi ser ind i en statslig systemportefølje med fortsat stort fornyelsesbehov. Som formand vil jeg arbejde for at hjælpe myndigheder med, at den statslige it-portefølje er vedligeholdt, opdateret og sikker, samt at projekter kommer i mål som planlagt. Jeg ser meget frem til samarbejdet med resten af det nye råd,” siger Betina Hagerup.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs