ITWatch

Aula får endnu en gang massiv kritik

De danske skoleledere er langt fra tilfredse med it-systemet Aula, viser en ny undersøgelse ifølge Politiken.

Foto: Kombit/PR

I en undersøgelse blandt 544 skoleledere får it-systemet Aula, der er leveret af Netcompany, massiv kritik, skriver Politiken.

Hvis man kigger på brugen af kalender, søgefunktioner, muligheden for at trække lister ud og få overblik over forummet, får Aula i gennemsnit en score på 1,8 ud af fem.

Claus Hjortdal, der er formand i Skolelederforeningen, mener, at man "burde prioritere at få rettet de ting, der ikke virker", og han peger på, at Aula-systemet har været dyrt at implementere for både skoler og kommuner.

"Vi har selv været med til at udarbejde undersøgelsen. Derfor kan vi naturligvis genkende skoleledernes ønsker til Aula. I det kommende år kommer der mindst tre væsentlige opdateringer, som vil betyde forbedringer på de fleste områder. Desuden har vi opdateret Aula løbende, siden det gik i drift i efteråret 2019," skriver Sanne Mi Poulsen, projektchef for Aula hos Kombit, til Politiken.

Kombit klar med nye opdateringer til Aula

Aula hagles ned af skoleledere 

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs