ITWatch

Brokere: Svært at få en forretning ud af MitID

Der er stor aktivitet hos de såkaldte brokere af MitID, der i disse måneder arbejder på at lukke og eksekvere aftaler med kunder forud for lanceringen af MitID efter sommerferien. Men markedet blev aldrig, hvad man havde håbet, lyder det fra flere.

Næste generation af NemID bliver uden nøglekort | Foto: Mads Allingstrup

Det marked, som en håndfuld MitID-brokere i disse måneder kæmper for at få hul på forud for lanceringen af MitID senere på året, er på en gang både kæmpestort og lillebitte.

Antallet af potentielle aftaler er nemlig enormt. Men forretningsområdet er samtidig til at overse og er for flere brokeres vedkommende noget, man tilbyder, fordi MitID er så stort, at man er nødt til at have det på hylderne, hvis man beskæftiger sig med eID-området.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs