ITWatch

Capgemini lander rammeaftale med Rigspolitiet

Rigspolitiet har valgt Capgemini som strategisk samarbejdspartner indenfor softwaretest og kvalitetssikring.

Adm. direktør for Capgemini Danmark, Claus Rydkjær Foto: Capgemini Danmark PR

En ny rammeaftale betyder, at Capgemini i de kommende år skal være strategisk partner for Rigspolitiet inden for softwaretest og kvalitetssikring.

Aftalen løber i to år og kan forlænges med to gange et år.

Parterne samarbejder allerede om testydelser, men den nye rammeaftale betyder, at Rigspolitiet fremover vil bruge Capgemini som fast testpartner, når det kommer til den digitale udvikling. Det gælder alle typer af test af it-løsninger i alle faser af deres levetid, fremgår det af en pressemeddelelse.

"Vi er i en målrettet proces, hvor vi udbygger vores test- og kvalitetssikringsforretning og vores kompetencer på dette ekstremt vigtige område. Det er klart, at når vi nu igen henter spændende offentlige projekter ind, så styrker det samtidig vores position i dialogen med nye og højt kvalificerede kandidater i markedet," siger adm. direktør for Capgemini Danmark, Claus Rydkjær.

Syv leverandører havde budt ind på rammeaftalen hos Rigspolitiet. Valget af Capgemini betyder, at it-selskabet siden august har landet sin tredje offentlige kunde.

"Ved årsskiftet omlagde vi den danske organisation for at styrke Capgemini position på vores fokusmarkeder, der bl.a. omfatter den offentlige sektor. Rigspolitiets nye rammeaftale, der kommer umiddelbart efter vores aftaler med både SKI og Skatteministeriet, er endnu et stærkt bevis på, at vi på kort tid er lykkedes rigtig godt med vores nye profil og struktur," siger Claus Rydkjær.

SKI udpeger vindere af ny rammeaftale

Konsulenthus henter kommerciel direktør med fortid i Netcompany

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger