ITWatch

Eva Berneke vil genoptage klimaindsatsen efter corona: Det bliver i en ny virkelighed

Coronakrisen har vendt det meste på hovedet, men KMD-boss Eva Berneke, der har stået i spidsen for et af regeringens klimapartnerskaber, fastholder, at den grønne dagsorden skal prioriteres efter krisen. Det bliver i en anden virkelighed – og med en forventning til politikerne om at gribe de bolde, erhvervslivet nu har sendt i omdrejninger.

Eva Berneke har stået i spidsen for et af 13 klimapartnerskaber ved siden af jobbet som adm. direktør i KMD. | Foto: Astrid Maria Rasmussen/KMD/PR

For få måneder siden havde de færreste nok troet, at klimadagsordenen nærmest fra den ene dag til den anden kunne blive parkeret på et sidespor.

Men da Mette Frederiksen lukkede store dele af Danmark onsdag den 11. marts for at bremse smitten med coronavirus rykkede klimaindsatsen også langt ned på dagsordenen i medierne og Folketinget, hvor det i disse uger er svært for selv de grønneste politikere at gå i brechen for klimasagen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Implement henter tidligere Accenture-chef

Konsulenthuset Implement henter tidligere topchef for det offentlige i Accenture ind, hvor han vender tilbage til et dansk selskab efter 20 år hos internationale spillere.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs