ITWatch

App-selskaber og Dansk Industri kritiserer langsommelig udvikling af offentlig app-guide

Der går alt for lang tid, inden virksomheder, læger og patienter kan få vurderet og anbefalet sundhedsapps i et nationalt app-bibliotek, mener både Dansk Industri og flere app-selskaber. Sundhedsmyndighederne afviser kritikken og inviterer parterne ind til udviklingsbordet.

Flere private aktører skyder nu på den tidsramme, som det offentlige har givet sig selv til at udvikle en appguide til sundhedsapps. | Foto: Reuters Staff/REUTERS / X01095

Der kommer til at gå mindst et år, før et pilotprojekt hos de danske sundhedsmyndigheder er afsluttet og kommer med en løsning på, hvordan fremtidens nationale digitale bibliotek over anbefalede sundhedsapps i Danmark skal se ud.

Den køreplan er alt for langsommelig, synes flere private app-selskaber, og de bakkes op af erhvervsorganisationen Dansk Industri, der nu går sammen og kritiserer, at sundhedsmyndighederne ikke bare kopierer allerede eksisterende platforme fra udlandet til at anbefale sundhedsapps og på den måde får en hurtigere løsning på plads.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs