ITWatch

Tekniske problemer får E-boks til at nedsætte taskforce med leverandøren KMD

En arbejdsgruppe med personer fra E-boks og driftsleverandøren KMD skal undersøge årsagen til tekniske problemer med at logge på digitale løsninger.

E-boks med direktør Ulrik Falkner Thagesen i spidsen har den seneste uges tid været ramt af tekniske problemer. | Foto: E-boks / PR

Problemer med at logge brugerne på Digital Post har plaget E-boks, og derfor har selskabet sammen med driftsleverandøren KMD nedsat en arbejdsgruppe, der skal komme genvordighederne til livs.

Det skriver Computerworld, og overfor mediet fastslår kommunikationsdirektør Susanne Søndahl Wolff, at man betragter situationen med stor alvor.

"Der er forskellige ting, der har ramt os. Dels har vi oplevet et ekstra stort pres på systemet, og så har vi haft en række uheldige sammenfald fra vores side og fra vores driftsleverandørs side," siger hun til Computerworld.

Ifølge Susanne Søndahl Wolff har man hos E-boks endnu ikke identificeret den grundlæggende årsag til de tekniske problemer, men alle services er i øjeblikket i drift.

Problem med e-boks er løst: Borgere kan igen logge på 

Problem forhindrer borgere i at logge på e-boks

E-boks præsenterer ny service til danskerne  

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs