ITWatch

Fujitsu genvinder ESDH-udbud med 12 kommuner

Japanske Fujitsu vinder et udbud om levere ESDH-systemer i 12 danske kommuner. Det er anden gang japanerne vinder udbuddet, da første udbud måtte gå om efter en klage fra Formpipe.

Foto: Sebastian G. Brandenhoff

Et udbud om levering af ESDH-systemer til 12 danske kommuner til en samlet værdi af 177 mio. kr. er landet i opgaveporteføljen hos det japanske it-selskab Fujitsu.

Det skriver Computerworld.

Kontrakten løber over 6 år og kan forlænges med yderligere 2 år. Der er tale om 12 sjællandske kommuner, og den danske salgsdirektør i Fujitsu, David Lange, ser frem til at komme i gang med opgaven, som gør Fujitsu til en stor spiller på markedet for ESDH-systemer til kommuner i Danmark.

"Der er ingen tvivl om, at denne kontrakt er ekstremt vigtig for os. Vi er glade for, at vi blevet valgt som leverandør til de her 12 kommuner for anden gang. Vi bliver en af de førende leverandører af ESDH-systemer til de danske kommuner," siger han til Computerworld.

Udbuddet blev oprindeligt vundet af Fujitsu allerede i foråret, men efter en klage fra Formpipe Software måtte udbuddet gå om.

Netcompany kan tjene stort på videresalg af offentlig it til udlandet

Privatskolerne må vente på Aula

It-kaos udskyder nye skatteregler for boliger med tre år 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs