ITWatch

Stor rapport om it-bøvl lækket før tid

Statsrevisorerne vil ikke kommentere Rigsrevisionens rapport om problemerne med skattevæsenets nye inddrivelsessystem. De har nemlig slet ikke læst den endnu.

Statsrevisorernes formand Henrik Thorup (DF) har ganske usædvanligt ikke læst Rigsrevisionens rapport om problemerne med skats inddrivelsessstem, inden den blev offentliggjort. | Foto: Peter Hove Olesen/Ritzau Scanpix

Rigsrevisionens politiske overbygning i form af Statsrevisorerne har endnu ikke læst den kritiske granskning af skattevæsenets kommende inddrivelsessystem, som netop er blevet udgivet.

Årsagen er, at de seks politisk udpegede statsrevisorer – som har til opgave at overvåge, om staten bruger sine penge mest hensigtsmæssigt – slet ikke har læst rapporten, fordi den er blevet lækket før tid.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Bekymringen stiger hos datacenterkunder efter gas-sabotage

Bekymringen for sabotage af den fysiske infrastruktur smitter nu også af på landets datacentre. Globalconnect er opmærksomme på problemet og øger sikkerheden, men datacentrenes brancheforening er mere bekymret for de stigende energipriser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs