ITWatch

Stor rapport om it-bøvl lækket før tid

Statsrevisorerne vil ikke kommentere Rigsrevisionens rapport om problemerne med skattevæsenets nye inddrivelsessystem. De har nemlig slet ikke læst den endnu.

Statsrevisorernes formand Henrik Thorup (DF) har ganske usædvanligt ikke læst Rigsrevisionens rapport om problemerne med skats inddrivelsessstem, inden den blev offentliggjort. | Foto: Peter Hove Olesen/Ritzau Scanpix

Rigsrevisionens politiske overbygning i form af Statsrevisorerne har endnu ikke læst den kritiske granskning af skattevæsenets kommende inddrivelsessystem, som netop er blevet udgivet.

Årsagen er, at de seks politisk udpegede statsrevisorer – som har til opgave at overvåge, om staten bruger sine penge mest hensigtsmæssigt – slet ikke har læst rapporten, fordi den er blevet lækket før tid.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs