ITWatch

Systematic revurderer eksportstrategi - har lært af lanceringen af Sundhedsplatformen

Systematic, der leverer en konkurrerende løsning til Sundhedsplatformen i det vestlige Danmark, har revurderet sin eksportstrategi af sundheds-it, efter selskabet har fulgt problemerne med netop Sundhedsplatformen.

Foto: PR/Systematic

Softwarehuset Systematic, der sælger it-løsninger til blandt andet sundhedssektoren, har nu ændret fundamentalt på sin eksportstrategi efter lanceringen af konkurrenten Sundhedsplatformen.

Systematic er storleverandør af såkaldte EPJ-systemer til sygehusene i Vestdanmark. Men Systematic måtte se sig slået i opløbet om at få fat i de østlige danske sygehuse, da man i Region Hovedstaden og Region Sjælland i stedet valgte amerikanske Epics Sundhedsplatformen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: 80/20-splittet er på vej ud og det betyder mere budget til innovation

Innovation har fået en helt ny betydning efter corona, og virksomheder er nødt til at prioritere innovation, hvis de vil overleve. En positiv tendens er dog, at den traditionelle 80/20-opdeling af it-budgettet er på vej ud i mange virksomheder og erstattes af en 60/40-opdeling, hvor en større del vil gå til innovation, skriver Lars-Bo Klausen fra Vmware i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs