ITWatch

Nets vinder udbud

Nets har underskrevet en kontrakt med Digitaliseringsstyrelsen om levering og forvaltning af Nemlog-in.

Foto: Digitaliseringsstyrelsen

Digitaliseringsstyrelsen har underskrevet en aftale med Nets om levering, udvikling og forvaltning af NemLog-in.

Det skriver styrelsen i en meddelelse.

"Udbudsprocessen er afsluttet med en grundig og struktureret evaluering af de indkomne tilbud. Evalueringen har vist, at Nets DanID A/S stod bag tilbuddet med det bedste forhold mellem pris og kvalitet. Derfor vandt Nets DanID A/S kontrakten, som blev underskrevet i dag."

Styrelsen kalder det en "vigtig brik i fremtidens digitale infrastruktur."

"Målet er at bygge langsigtede og sammenhængende løsninger med en høj grad af fleksibilitet, som den offentlige sektor samtidig får rettighederne til at videreføre, når kontrakterne udløber."

"Med denne aftale har vi taget et stort skridt på vejen mod en ny, samlet erhvervsløsning. Den kommer til at lette mange af de administrative udfordringer, som erhvervsbrugerne oplever i forhold til NemID i dag. Nu kan vi komme i gang med at realisere planerne, og det glæder vi os meget til," siger vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen, Adam Lebech.

De indkomne tilbud har generelt været af høj kvalitet, skriver styrelsen, der til gengæld annullerede et andet udbud på Digital Post på grund af "konstateret unøjagtigheder eller forbehold, der har rejst tvivl om indholdet og de modtagne tilbuds konditionsmæssighed."

Digitaliseringsstyrelsen annullerer udbud 

Dansk fintech-selskab indgår aftale med flere tusinde banker i USA 

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs