ITWatch

Nets vinder udbud

Nets har underskrevet en kontrakt med Digitaliseringsstyrelsen om levering og forvaltning af Nemlog-in.

Foto: Digitaliseringsstyrelsen

Digitaliseringsstyrelsen har underskrevet en aftale med Nets om levering, udvikling og forvaltning af NemLog-in.

Det skriver styrelsen i en meddelelse.

"Udbudsprocessen er afsluttet med en grundig og struktureret evaluering af de indkomne tilbud. Evalueringen har vist, at Nets DanID A/S stod bag tilbuddet med det bedste forhold mellem pris og kvalitet. Derfor vandt Nets DanID A/S kontrakten, som blev underskrevet i dag."

Styrelsen kalder det en "vigtig brik i fremtidens digitale infrastruktur."

"Målet er at bygge langsigtede og sammenhængende løsninger med en høj grad af fleksibilitet, som den offentlige sektor samtidig får rettighederne til at videreføre, når kontrakterne udløber."

"Med denne aftale har vi taget et stort skridt på vejen mod en ny, samlet erhvervsløsning. Den kommer til at lette mange af de administrative udfordringer, som erhvervsbrugerne oplever i forhold til NemID i dag. Nu kan vi komme i gang med at realisere planerne, og det glæder vi os meget til," siger vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen, Adam Lebech.

De indkomne tilbud har generelt været af høj kvalitet, skriver styrelsen, der til gengæld annullerede et andet udbud på Digital Post på grund af "konstateret unøjagtigheder eller forbehold, der har rejst tvivl om indholdet og de modtagne tilbuds konditionsmæssighed."

Digitaliseringsstyrelsen annullerer udbud 

Dansk fintech-selskab indgår aftale med flere tusinde banker i USA 

Mere fra ITWatch

Det "skræmmende" spionvåben Pegasus får Folketinget til at øge beskyttelsen

Fremmede magter har overvåget telefonerne hos toppolitikere og magtkritiske journalister ud over Europa. I Danmark advarer PET om, at ”visse politikere og embedsmænd er prioriterede mål” for aflytning, og Folketinget vil nu beskytte danske politikere mod et bestemt overvågningsprogram. Europa-Parlamentet er allerede gået i gang.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs